„Ühel sumedal suveõhtul sain osa vaimustavast juubelipeost, mille kaunist lauda kroonisid Kalvi tehtud toidud. Kohe samas sündiski otsus: need maitsed ei tohi jääda vaid käputäie inimeste teada,” ütleb „Aiapeo” idee autor Raili Mikk.
Igapäevatööna on aga Hiiumaalt pärit Kalvi toita ligemale 500 Rahvusooperi Estonia töötajat ning õhtuti veel 800-pealine publik teatri kohvikutes ja Talveaias. Aivar Mäe on öelnud Kalvi kohta, et ta oskab katta laua nii presidendile kui külapeole.
Kui teater puhkab, kolib Kalvi Hiiumaale ja pühendub põhjalikult oma suvisele kirele ‒ õues toidu valmistamisele. Võtab kasutusele lihtsamad kooslused ja valmistamisnipid, kuid ühes asjas järele ei anna ‒ ja see on maitse.
„Aiapeo” retseptid aitavad teil toime tulla igat masti pidude ja pidulistega.
Liitu Hea Lugu kirjastuse ja Raamat24 e-poe uudiskirjaga.
Saadame Sulle häid pakkumisi ja anname märku, kui ilmub uusi raamatuid.
Samuti saad küsida millal tuleb uuesti müüki välja müüdud raamatuid.
{{item.custom.open}}
{{item.custom.ticket}}
{{item.custom.address}}