Kurk salatisse ja purki

    Kurk salatisse ja purki

    Eestimaal on suviti kogu aeg kurke sisse tehtud. Meie vanaemad ja emad on neid marineerinud ja soolanud, hapendanud ja salatiks teinud. See ajendaski autoreid seda raamatut kokku panema – et kurgihooajal oleks kõik retseptid ühest kohast võtta. Kurke saab teha nii mitmel erineval moel, et retsepte sai raamatujagu. Alates krõmpsuvatest “üheöö” soolakurkidest või kilekotikurkidest kuni klassikaliste hapendatud kurkide või igihalja Toome salatini. Raamatust võib leida ka moodsamaid tšilli, mündi või apelsiniga marineeritud kurke, mõnusaid salateid koduselt sinepiga või põnevalt Tai moodi valmistatud. Igal juhul saab selle raamatu abiga rikkalik kurgisaak purki pandud!

    • Kategooria:
    • ISBN: 9789916726150
    • Fotograaf: Jaan Heinmaa
    • Formaat: 72 lk, 135 x 205, pehmed kaaned
    • Kirjastaja: Hea Lugu
    • Ilmumisaasta: 2023

    Lia Virkus

    Lia Virkus on Eesti kõige tuntum kokaraamatute autor, ajakirja „Eesti Naine“ köögitoimetaja ning telekokk. Tema osalusel, kas autori või toimetajana, on ilmunud üle 300 raamatu, tuntuimad neist „Lia köök“, „Eesti Naise kokaraamat“ ja „Minu parimad“. Lia Virkuse kureerimisel ilmub ka kokaraamatute sari „100 rooga“. Foto: Kristjan Lepp Loe edasi

    Samadelt autoritelt

    1
    /
    50

    Hea Lugu Sinu postkastis!

    Liitu Hea Lugu kirjastuse ja Raamat24 e-poe uudiskirjaga.
    Saadame Sulle häid pakkumisi ja anname märku, kui ilmub uusi raamatuid.