Marineeritud hoidised

Pille Enden

Muidugi on köögi- ja puuvilju, marju ja juurvilju kõige kasulikum süüa nende parimas värskuses, aga kui saak on rikkalik, siis saab neid töödelduna pikemalt ja mitmekesisemalt nautida. Kuigi poes on hoidiste valik rikkalik, ei saa see vastu isetehtule.

Raamatust leiab 50 retsepti nii köögiviljade kui ka marjade ja puuviljade marineerimiseks, maitsvate köögiviljasalatite ja praktiliste supipõhjade valmistamiseks. Põnevate uute koosluste kõrval on siin ka nostalgilise Toome salati või tomati-sibulasalati retsept, samuti supiklassikute borši, seljanka, ja rassolniku põhja tegemisõpetused.

Hoidiste valmistamine on loominguline tegevus, kus igaüks saab oma fantaasiat koostise kokkupanemisel ja maitsete timmimisel vabalt kasutada. Tulemus on kohe näha ja pakub nautimisvõimalust kevadeni välja! Autor on aastate jooksul vähendanud äädika kogust ja tõdenud, et hoidised on suurepäraselt säilinud ka vähesema äädikaga. Ka purkide puhtus ja õhukindlalt sulgemine on väga olulised.

  • Kategooria: KokandusRaamatud
  • Formaat: 128 lk, 170 x 220 mm, pehmed kaaned
  • Kirjastaja: Hea Lugu
  • Ilmumisaasta: 2022

Hea Lugu Sinu postkastis!

Liitu Hea Lugu kirjastuse ja Raamat24 e-poe uudiskirjaga.
Saadame Sulle häid pakkumisi ja anname märku, kui ilmub uusi raamatuid.

      Loe soodsamalt!

      Liitu Raamat24 uudiskirjaga ja saad järgmiselt ostult 30% soodustust.

      Üldkontakt

      Telefon: 661 3399

      E-pood

      Ettevõttest

      Sotsiaalmeedia

      Raamat24 Facebook Hea Lugu Facebook Instagram

      Ootame sinu tagasisidet Raamat24 e-poele

      Samuti saad küsida millal tuleb uuesti müüki välja müüdud raamatuid.

        *Tärniga väljad on kohustuslikud [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]