Kes suudaks keelduda tükist krõbedast vanillikastmega serveeritud õunastruudlist? Ehtne struudlitainas peaks olema imeõhuke nagu suitsupaber ning läbi selle peab saama lugeda vanaema koltunud armastuskirju. Austrias, kus struudel on peaaegu rahvusroa seisuses, hindab mees abieluplaane pidades struudli valmistamise oskust üheks väga oluliseks näitajaks pruudi valikul. Sooviksite osata ka ise seda küpsetada? Avaldame siin raamatus põhjaliku struudlitegemise õpetuse koos piltidega step by step, et oleks kergem näpuga järge ajades küpsetada.
Lisaks muudele kasutusviisidele pakub armas kodune õun võimalusi ka kümnete eriilmeliste ja -maitseliste küpsetiste valmistamiseks. Käesolev raamat sisaldab valiku õunakooke, mis autorite meelest on aastate jooksul kogunenud retseptivaramu parimad. Usume, et iga lugeja leiab siit endale vähemalt ühe “selle õige” ning koduste laupäevaõhtute juurde hakkavad nüüdsest kuuluma ka õunakoogi hõrgutavad aroomid.
Liitu Hea Lugu kirjastuse ja Raamat24 e-poe uudiskirjaga.
Saadame Sulle häid pakkumisi ja anname märku, kui ilmub uusi raamatuid.
Samuti saad küsida millal tuleb uuesti müüki välja müüdud raamatuid.
{{item.custom.open}}
{{item.custom.ticket}}
{{item.custom.address}}