Peekoni 50 krõbedat varjundit

Lia Virkus Britt Paju

Peekonit, seda patuselt rammusat sealihatükki kardetakse, kuid samal ajal ka armastatakse, kuna see maitseb nii hõrgult. Läbikasvanud peekonist valmistatud roog saab mahlane ja lausa sulab suus. Õnneks sulab praadimisel ja küpsetamisel peekonist välja ka suurem osa kardetud rasvast ja valmistoit polegi alati nii rasvarohke.
Autorid on kogunud raamatusse 50 maitsvat peekonirooga, mille seas on suupisteampse, salateid, grill-,  paja- ja vormiroogasid, toitvaid hommikusööke ning toekaid pearoogi. Järjest enam kasutatakse peekonit ka magustoitudes. Siit leiate näiteks peekonit ja viskit sisaldava šokolaadikoogi, astelpaju-brüleekreemi, milles on lisaks karamellist peekonit ja peekoniga maapähklivõi-šokolaadiküpsised.  Proovige järele!

  • Kategooria: KokandusRaamatud
  • ISBN: 9789949392605
  • Formaat: 136 lk, 170 x 240, kõva köide
  • Kirjastaja: Ajakirjade Kirjastus
  • Ilmumisaasta: 2016

Lia Virkus

Lia Virkus on Eesti kõige tuntum kokaraamatute autor, ajakirja „Eesti Naine“ köögitoimetaja ning telekokk. Tema osalusel, kas autori või toimetajana, on ilmunud üle 300 raamatu, tuntuimad neist „Lia köök“, „Eesti Naise kokaraamat“ ja „Minu parimad“. Lia Virkuse kureerimisel ilmub ka kokaraamatute sari „100 rooga“. Foto: Kristjan Lepp Loe edasi

Hea Lugu Sinu postkastis!

Liitu Hea Lugu kirjastuse ja Raamat24 e-poe uudiskirjaga.
Saadame Sulle häid pakkumisi ja anname märku, kui ilmub uusi raamatuid.

      Loe soodsamalt!

      Liitu Raamat24 uudiskirjaga ja saad järgmiselt ostult 30% soodustust.

      Üldkontakt

      Telefon: 661 3399

      E-pood

      Ettevõttest

      Sotsiaalmeedia

      Raamat24 Facebook Hea Lugu Facebook Instagram

      Ootame sinu tagasisidet Raamat24 e-poele

      Samuti saad küsida millal tuleb uuesti müüki välja müüdud raamatuid.

        *Tärniga väljad on kohustuslikud [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]