Rabarber

    Rabarber

    Krõmps ja särts

    Varakevadise ärkajana saab rabarber otsekohe kõikide lemmikuks. Tõrkumata ja usinasti esineb ta nii marjade kui ka puuviljade rollis ega tuleta millegagi meelde, et tegelikult pole ta ei seda ega teist, vaid hoopistükkis lehtköögivili. Ja eks ta teab varasematest kogemustest, et tähetund on üürike ning möödub koos esimeste suvemarjade tulekuga.
    Meie jaoks on rabarber armastatud taim, millest on hea kooki küpsetada või mahla keeta, kloppida mannavahtu või valmistada värsket salatit. Raamatust leiad rohkesti nii uudseid ideid rabarberi kasutamiseks kui ka mitmeid vanu ja armsaks saanud retsepte kevadiste kookide, tortide ja magustoitude valmistamiseks. Kinoasalat röstitud rabarberiga, rabarberikausikook rukkileivaga, rabarberi-rukkikarask, rabarberikook krõbeda kardemonibeseega, rabarberi-plaadikook iirise-purukattega ja rabarberikompott limoncelloga on vaid mõned nimetused ahvatlevast retseptivalikust.
    Sarja „Sada rooga mini+“ teine raamat.

    • Kategooria:
    • ISBN: 9789949673308
    • Formaat: 64 lk, 165 x 200 mm, pehmed kaaned
    • Kirjastaja: Hea Lugu
    • Ilmumisaasta: 2019

    Lia Virkus

    Lia Virkus on Eesti kõige tuntum kokaraamatute autor, ajakirja „Eesti Naine“ köögitoimetaja ning telekokk. Tema osalusel, kas autori või toimetajana, on ilmunud üle 300 raamatu, tuntuimad neist „Lia köök“, „Eesti Naise kokaraamat“ ja „Minu parimad“. Lia Virkuse kureerimisel ilmub ka kokaraamatute sari „100 rooga“. Foto: Kristjan Lepp Loe edasi

    Samalt autorilt

    1
    /
    38

    Hea Lugu Sinu postkastis!

    Liitu Hea Lugu kirjastuse ja Raamat24 e-poe uudiskirjaga.
    Saadame Sulle häid pakkumisi ja anname märku, kui ilmub uusi raamatuid.