Rahvuskala räim ja tema rammus sugulane heeringas

Tiina Lebane

Millal sa viimati räime sõid? Ja kas ikka tead, et alates 22. veebruarist 2007 on räim ametlikult Eesti rahvuskala? Saa ka sina räimega sõbraks, sest soodne hind ja erakordselt suur toiteväärtus teevad räimest jätkuvalt kõige populaarsema kala meie toidulaual.
Olgugi et räim on meie mõtetes justkui kõige igapäevasem ja tavalisem kala, on temast ometi võimalik valmistada tõelisi hõrgutisi. Räimeraamatusse kogutud retseptide järgi on räime lihtne kasutada nii argiroaks kui pidutoiduks: keeda, küpseta, hauta, prae, grilli, marineeri, suitsuta! Pealegi maitseb räim ühtviisi hästi nii külmalt kui ka kuumalt, nii supis, salatis ja vormiroogades kui ka pirukatäidistes.
Lisaks leiad eraldi osana ka räime suuremale sugulasele, heeringale pühendatud retseptid. Heeringaamps ja suve esimesed värsked kartulid on ju kindlas headuses maitsepaar! Samamoodi on heeringas terve aasta vältel populaarne maiuspala igal peolaual.
Olgu see raamat sulle abimeheks lihtsate kalade, räime ja heeringa, taasavastamisel ning uute maitseelamuste väljavõlumisel!

  • Kategooria: KokandusRaamatud
  • ISBN: 9789916726891
  • Fotograaf: Rene Riisalu
  • Formaat: 112 lk, 165 x 200 mm, pehmekaaneline
  • Kirjastaja: Hea Lugu
  • Ilmumisaasta: 2024

Hea Lugu Sinu postkastis!

Liitu Hea Lugu kirjastuse ja Raamat24 e-poe uudiskirjaga.
Saadame Sulle häid pakkumisi ja anname märku, kui ilmub uusi raamatuid.

      Loe soodsamalt!

      Liitu Raamat24 uudiskirjaga ja saad järgmiselt ostult 30% soodustust.

      Üldkontakt

      Telefon: 661 3399

      E-pood

      Ettevõttest

      Sotsiaalmeedia

      Raamat24 Facebook Hea Lugu Facebook Instagram

      Ootame sinu tagasisidet Raamat24 e-poele

      Samuti saad küsida millal tuleb uuesti müüki välja müüdud raamatuid.

        *Tärniga väljad on kohustuslikud [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]