Suvikõrvitsatoidud. Salatitest magusani

Lia Virkus Pille Enden

Suvikõrvits on köögivili, mis pakub toiduvalmistamiseks väga palju ja mitmekülgseid võimalusi. Sellest saab kiirelt ja kergelt nii mõnusa supi, tõhusa eelroa, korraliku panni-, vormi- või pajaroa ja isegi hõrgutise magusalauale. Maheda maitsega suvikõrvitsat saab täiendada paljude lisanditega ning purki panduna ‒ kas hapendatuna, soolatuna, marineerituna, tšatni või moosina ‒ pakub see maitseelamusi ka talvel.

  • Kategooria: HobidKokandusRaamatud
  • ISBN: 9789908560069
  • Fotograaf: Jaan Heinmaa
  • Formaat: 64 lk, 135 x 205 mm, pehmekaaneline
  • Kirjastaja: Hea Lugu
  • Ilmumisaasta: 2025

Lia Virkus

Lia Virkus on Eesti kõige tuntum kokaraamatute autor, ajakirja „Eesti Naine“ köögitoimetaja ning telekokk. Tema osalusel, kas autori või toimetajana, on ilmunud üle 300 raamatu, tuntuimad neist „Lia köök“, „Eesti Naise kokaraamat“ ja „Minu parimad“. Lia Virkuse kureerimisel ilmub ka kokaraamatute sari „100 rooga“. Foto: Kristjan Lepp Loe edasi

Hea Lugu Sinu postkastis!

Liitu Hea Lugu kirjastuse ja Raamat24 e-poe uudiskirjaga.
Saadame Sulle häid pakkumisi ja anname märku, kui ilmub uusi raamatuid.

      Loe soodsamalt!

      Liitu Raamat24 uudiskirjaga ja saad järgmiselt ostult 30% soodustust.

      Üldkontakt

      Telefon: 661 3399

      E-pood

      Ettevõttest

      Sotsiaalmeedia

      Raamat24 Facebook Hea Lugu Facebook Instagram

      Ootame sinu tagasisidet Raamat24 e-poele

      Samuti saad küsida millal tuleb uuesti müüki välja müüdud raamatuid.

        *Tärniga väljad on kohustuslikud [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]