Hakklihatoidud

    Hakklihatoidud

    Hakkliha on alati olnud kodukokkaja ajasäästjaks ja päevapäästjaks. See tänuväärne toiduaine laseb end kuulekalt muuta lugematuteks argi- ja piduroogadeks, mida saab hõlpsasti varieerida ning oma maitse järgi kohandada.

    Mahukas retseptiraamat sisaldab ligi 70 hakkliharooga, nii nostalgilisi lapsepõlvemaitseid kui ka uudsemaid kooslusi. Siin on suupisteid, suppe, vormiroogasid, kotlette ja lihapalle – üks põnevam kui teine. Tänapäeval, kui poest saab osta eri lihadest tehtud hakklihasid, on ka hakkliharoad tunduvalt huvitavamad kui veel kümmekond aastat tagasi. Seda enam, et nüüd on saadaval ka taimsed hakklihasordid erimenüü jälgijatele, aga miks mitte ka omnivooridele uute maitsete avastamiseks. Iga retsepti juures on antud hakklihasordi soovitus, ent kindlasti tasub jälgida ka enda eelistust ja taskukohast hinda.

    Üks on kindel – hakkliha on kodukokkade lemmik!

    Raamat on kahe väljaande muudetud ja täiendatud trükk: “Hakkliharaamat”, Ajakirjade Kirjastus 2006, “Kotletid ja pallid lihast, kalast, köögi- ja teraviljadest”, Hea Lugu 2018

    • Kategooria:
    • ISBN: 9789916765616
    • Fotograaf: Jaan Heinmaa
    • Formaat: 144 lk, 166 x 200 mm, pehmekaaneline
    • Kirjastaja: Hea Lugu
    • Ilmumisaasta: 2025

    Lia Virkus

    Lia Virkus on Eesti kõige tuntum kokaraamatute autor, ajakirja „Eesti Naine“ köögitoimetaja ning telekokk. Tema osalusel, kas autori või toimetajana, on ilmunud üle 300 raamatu, tuntuimad neist „Lia köök“, „Eesti Naise kokaraamat“ ja „Minu parimad“. Lia Virkuse kureerimisel ilmub ka kokaraamatute sari „100 rooga“. Foto: Kristjan Lepp Loe edasi

    Samadelt autoritelt

    1
    /
    49

    Hea Lugu Sinu postkastis!

    Liitu Hea Lugu kirjastuse ja Raamat24 e-poe uudiskirjaga.
    Saadame Sulle häid pakkumisi ja anname märku, kui ilmub uusi raamatuid.